Podpora ze strany norem při aplikování managementu rizik v rámci managementu kontinuity podnikání - Šebestová, Marie
Aplikovanie manažmentu rizík v rámci vývoja nových produktov, bezpečnosti zamestnancov a z hľadiska bezpečnosti podnikania. Metodika a prístupy manažmentu rizík so zaistením kontinuity podnikania.