Elektronická řízená dokumentace v praxi - Marszalek, Stanislaw
Moderné aplikácie na podporu riadenia elektronickej dokumentácie. Prístupové práva a elektronické podpisy. Kolobeh dokumentov a práca off-line. Kontrolné mechanizmy a archivácia elektronickej dokumentácie.