Zmeny vo vykazovaní transakcií v platobnej bilancii podľa manuálu MMF - Vojtková, Mária
Najdôležitejšie zmeny vo vykazovaní transakcií patriacich do oblasti platobnej bilancie a medzinárodnej investičnej pozície podľa aktuálnej verzii Manuálu platobnej bilancie a medzinárodnej investičnej pozície vydanej v roku 2009 Medzinárodným menovým fondom.