Inovativnost produktu: globální faktor úspěchu inovací na trzích - Žižlavský, Ondřej
Výskum faktorov úspechu inovácií. Inovatívnosť produktu, konštrukcia. Vplyv inovatívnosti produktu na úspech. Akú úlohu hrá stupeň novosti inovácie. Majú väčší prínos inovácie nízkeho stupňa novosti alebo inovácie vysokého stupňa novosti.