Samoriadiaca jednotka v spoločnosti. "Business unit" ako efektívny spôsob riadenia výroby - Revayová, Iveta
Systémy riadenia výroby v TRW Automotive (Slovakia), ktoré dostali názov "Business Units". Procesne orientované organizačné štruktúry zložené zo zástupcov viacerých oddelení (výroba, inžiniering, PQA/ procesná kvalita, CQA/zákaznícka kvalita, SQA/dodávateľská kvalita, údržba, logistika LPO). Zefektívňovanie a stanovenie procesov implementácie zmien.