Obohatenie manažérskych systémov firiem o normu SA8000 - spoločenská zodpovednosť medzinárodná norma SA8000:2008 - Kulová, Danica
Pracovné normy Medzinárodnej organizácie práce ILO. Medzinárodná norma SA8000, ktorá je efektívnym nástrojom zvyšovania a rozvoja firemných hodnôt. Prínos spoločensky zodpovedného podnikania.