Záujem občanov o separovanie komunálneho odpadu - Stričík, Michal, 1969-
Separovaný zber ako jedna z možností zníženia množstva komunálneho odpadu. Nepotrebná vec ako surovina, ktorá môže vstúpiť do výrobného procesu. Šetrenie prírodnými zdrojmi, znižovanie negatívnych vplyvov na zdravie a životné prostredie. Dotazníkový prieskum na zistenie súčasného stavu povedomia a osobného angažovania obyvateľstva v oblasti separácie komunálneho odpadu v mestách a obciach Košického a Prešovského kraja.