Problémy dlhopisového trhu v rámci eurozóny - Chovancová, Božena
Analýza príčin rastu deficitov a možnosti emitentov na trhu eurozóny. Aspekt výnosnosti vládnych bondov so zreteľom na rastúcu infláciu. Problematika rizika na trhu vládnych bondov - úverového rizika a trhových rizík.