Vojenská výroba a její specifika - Krč, Miroslav
Technológie dvojakého využita a zmeny v oblasti akvizičnej politiky, ktoré by motivovali komerčných výrobcov k spolupráci s ministerstvom obrany. Zakomponovanie vojenskej výroby do hospodárskej politiky štátu.