Indicators of Knowledge Autonomy Case Study of Slovak and Czech Municipalities - Žárska, Elena, 1955-
Základnou dimenziou znalostnej ekonomiky je fakt, že je založená na vedomostiach a inovácii. Miestna správa a znalostná ekonomika. Prieskum v slovenských a českých samosprávach - pozícia znalostnej ekonomiky. Metódy, výsledky prieskumu. Diskusia.