Hedging proti poklesu ceny pomocou kúpy vanilla put opcií a kúpy down-in put opcií: aplikácia na akcie SPDR Gold Shares - Rusnáková, Martina
Analýza hedgingu proti poklesu ceny pomocou vanilla a down-in put opcií. Hedging pomocou kúpy put opcií. Hedging pomocou kúpy down-in put opcií. Aplikácia na hedging akcií SPDR Gold Shares.