Význam a konkurence pro demokratickou hospodářskou politiku - Chmelík, Petr
Mechanizmy pôsobenia nástrojov priamej demokracie na kvalitu politicko-ekonomického procesu. Formy konkurencie na politickom trhu. Nástroje priamej demokracie a jej aplikácie.