[Quantitative risk assessment (the scientific platform)] - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu Terje Aven: Quantitative risk assessment (The scientific platform). Charakteristika publikácie. Rozdelenie publikácie do deviatich kapitol, stručný popis obsahu jednotlivých kapitol. Publikácia je napísaná pre odborníkov a výskumných pracovníkov.