Selected works in probability and statistics - works of Donald L. Burkholder - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu: Selected works in probability and statistics - works of Donald L. Burkholder. Charakteristika publikácie. Kniha je venovaná Donaldovi L. Burkholderovi, významnému matematikovi. Publikácia je zbierkou prác Burkholdera venovaných problémom matematiky. Je určená pre vedeckých pracovníkov v oblasti matematiky a štatistiky.