Iná doba, iní klienti, iné výsledky štatistika slovenského lízingového trhu hovorí o hľadaní stratených čísel - Škriniar, Pavel, 1979-
Lízingový trh a lízingové spoločnosti v SR. Prefinancovanie prostredníctvom finančného lízingu. Zmluvy, úvery a predaj na splátky. Klientela lízingových spoločností.