Jak vymezovat pracovní místa - Urban, Jan
Nejasné či neuplné vymedzenie povinností pracovnej pozície patrí k najčastejším príčinám výkonových nedostatkov. Jeho dôsledkom môžu byť i nedorozumenia, či dokonca konflikty so spolupracovníkmi.