Nie každý dokazuje svoj príjem prevencia a dôsledky pri nesplácaní úveru - Škriniar, Pavel, 1979-
Úvery na bývanie bez dokladovania a s dokladovaním príjmu. Prevencia bánk a úverové registre. Ochrana pred neplatením a medziúveroví neplatiči. Skúsenosti bánk a stavebných sporiteľní.