Čo spôsobil veľký prst vysokofrekvenčné obchodovanie hýbe cenami aktív - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Oblasť a dosahy vysokofrekvenčného obchodovania podľa správy Aite Group. Pokles trhu a rýchly pád (flash-crash).