Zmeny v zákone o dani z príjmov od 1. marca 2012 - Vanková, Lucia
Informácia o zmenách v zákone o dani z príjmov. Novelou zákona o dani z príjmov účinnou od 1. januára 2012 sa zrušila disproporcia medzi odpisovaním hmotného majetku obstarávaného formou finančného prenájmu a hmotného majetku obstaraného z vlastných zdrojov alebo z úveru.