Identifikácia a spôsoby účtovania zásob vyrobených vlastnou činnosťou - Pakšiová, Renáta, 1974-
Na zatriedenie zásob do príslušných kategórií a následne ich účtovanie je potrebné ich správne rozlišovať. Pre účtovné jednotky je rozhodujúci predmet podnikania, výrobný proces a technologický postup spracovania zásob, aby správne zásoby zatriedila. Ilustračné príklady.