Zobrazenie transakcií s webovými stránkami z účtovného a daňového hľadiska - Motúzová, Zuzana
Medzi webové stránky, o ktorých by účtovná jednotka mala účtovať ako o súčasti dlhodobého nehmotného majetku v položke softvér, okrem tých webových stránok, na ktoré nadobudla iba právo používať ich, môžeme okrem iných zaradiť aj internetový obchod, reklamný portál, katalóg firiem, aukčný portál, rezervačný portál, inzertné portály a iné. Zobrazenie webovej stránky v účtovníctve. Ilustračné príklady.