Diverzifikovať, diverzifikovať a opäť diverzifikovať ako majú reagovať investori na aktuálne dianie na finančných trhoch? - Spiš, Jaroslav
Investori a zostavovanie relatívne bezpečného a zarábajúceho portfólia. Osvedčené protiinflačné hodnoty - od drahých kovov po akcie. Investičné nástroje a rozdelenie portfólia na dlhodobú a špekulatívnu časť.