Sebamarketing v živote pomáha - Burák, Emil
Dobré rady, ako sa na trhu čo najlepšie ponúknuť a predať. Automarketing a sebapredaj. Jednoduché pravidlá trhu. Inšpirácie od predavača. Desať prikázaní pre predavača.