Zmena je podporou konkurencieschopnosti, ale... - Hrvolová, Barbora
Každá organizácia je v neustálom pohybe a riadenie zmien je náročný organizačný proces, ktorý sa zaoberá vnímaním, komunikáciou, metodikou, organizáciou a vyhodnocovaním prechodu organizácií, skupín v organizácii i jednotlivcov. O nevyhnutnosti správneho koučovania zmien a aj rizikách, ktoré tento proces so sebou prináša, sa autorka článku rozpráva s Ing. P. Jamnickým z Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.