Tipy na měření efektivity vzdělávání - Bartošová, Miroslava
Kirkpatrickova metóda je najčastejšie používaný model, ktorý nachádza uplatnenie pri získaní spätnej väzby zo školiacich akcií. Štyri úrovne tejto metódy. Ďalšie metódy na meranie efektivity, metóda BSC.