Prispôsobovanie marketingového manažmentu podnikateľských subjektov mäsospracujúceho priemyslu vnútorného trhu EÚ - Mura, Ladislav, 1979-
Analýza hlavných oblastí prispôsobovania marketingového manažmentu podnikov na podmienky vnútorného trhu únie. Tento trh najviac formujú prehlbujúca sa globalizácia a integrácia v ekonomike sveta. Faktory úspešného prispôsobovania marketingového manažmentu na náročné podmienky zjednoteného trhu Európskej únie.