Svetlo na konci tunela? - Ursínyová, Daniela
Prognózy vývoja v eurozóne na rok 2013 až 2016. Vývoj na Slovensku. Hroziaca úverová kríza v Európe. Fiškálna konsolidácia a obmedzené úvery ako hlavné prekážky rastu v eurozóne. Stúpajúca nezamestnanosť. Kľúčová úloha Európskej centrálnej banky pri rozsiahlej podpore ekonomiky eurozóny. Opatrenia, ktoré by mohli zlepšiť ekonomický výhľad po roku 2013.