Koncept firemního leadershipu? V Česku stále velká neznámá - Sedláček, Lukáš
Vzdelávanie lídrov v Česku. Absencia ďalšieho vzdelávania pre vyšší manažment môže viesť k profesijnej stagnácii a k strate motivácie ďalej na sebe pracovať. Každá firma by mala mať predstavu, akých lídrov potrebuje a ako ich môže vzdelávať.