Softvérovým riešením proti poistným podvodom - Sadloňová, Petronela
Využívanie moderných technológií pri odhaľovaní poistných podvodov. Hlasová analýza. Poistné podvody ako neštandardné zámery klientov. Špecifické indikátory neštandardných zámerov.