Malé společnosti se lídrů nebojí - Červenková, Alena
V malých a stredných firmách má väčšinou zásadný vplyv na denný chod firmy majiteľ. Záleží na ňom, či chce a potrebuje mať pod sebou lídrov. Ako je kultúra v českých malých firmách naklonená vodcovstvu.