Podpora kreativity se firmám vyplatí - Handlová, Šárka
Kreativita zamestnancov je pre firmu veľkým prínosom. Jej získanie nie je tak jednoduché. Firma potrebuje poskytnúť svojim zamestnancom dostatočnú mieru slobody a podpory k tomu, aby mohli svoje tvorivé schopnosti realizovať.