Ako vybudovať udržateľný výkon?
Faktory potrebné pre stály vysoký výkon jednotlivcov i organizácií. Štyri podporné podnikové mechanizmy pri dosahovaní podnikovej kultúry. Spätná väzba k podnikovým výkonom.