Na dynamickejší rozvoj ešte treba počkať - Scherhaufer, Peter
Slovenský nezávislý veľkoobchod s potravinami pomaly prekonáva krízu, ktorá za posledné tri roky spôsobila pokles obratu o zhruba 25 percent. Podpísali sa pod to nižšie výkony maloobchodu, ktorý v sledovanom období padol o 15 percent, ale aj gastronómie, kde bol pokles ešte výraznejší - približne 35 percent.