Regionálne značky vstupujú do popredia záujmu - Palfiová, Anna
V posledných rokoch možno pozorovať príklon spotrebiteľov k regionálnym potravinám, ktoré predstavujú z hľadiska čestvosti, chuti a kvality plnohodnotnú alternatívu k masovej produkcii. Ako na tento trend reagujú obchodníci.