Prečo lídri zlyhávajú - Švorcová, Petra
Osobnostné charakteristiky ako príčiny zlyhávania lídrov. Príklad zo života - kariéra Jeffa Skillinga, výkonného riaditeľa americkej energetickej spoločnosti Enron. Rizikové tendencie, ktoré sa prejavujú v záťaži. Svetlá a temná stránka osobnosti. Stratégie správania sa. Šéf ako najstresujúcejší faktor v práci. Podiel firiem na zlyhaní lídrov.