Chování zaměstnanců ve firmách jako spojitost na nezaměstnanost - Koudelková, Petra
Otázky nezamestnanosti v období finančnej krízy. Porovanie počtu nezamestnaných pred vypuknutí krízy a počas nej. Nedostatok pracovných miest a morálka zamestnancov.