Maticové modely na meranie výkonnosti produkčných systémov - Grell, Michal
Základné problémy merania výkonnosti produkčných systémov. Maticové usporiadanie ukazovateľov výkonnosti. Matica ukazovateľov a konštrukcia maticového modelu. Formulácia základných vzťahov v maticovom modeli. Základná matematická analýza. Ekonomická analýza - možnosti aplikácií. Realizácia modelových výpočtov. Analýza výsledkov riešenia.