Pojistný trh v České republice stagnuje - Jedlička, Petr
Vývoj poistného trhu v rokoch 2006-2010 v Českej republike v kladných hodnotách. Výrazný rast poistného z produktu životného poistenia s jednorazovým poistným. Trend vývoja predpísaného poistného v rokoch 2006-2011. Trend vývoja životného poistenia (2006-2011). Trend vývoja neživotného poistenia (2006-2011). Zmena metodiky vo vykazovaní štatistiky poistného trhu. Dynamika uzatvárania životného poistenia. Vývoj v neživotnom poistení. Porovnanie so zahraničím.