Dopady ekonomickej krízy na bankový sektor - Tkáčová, Daniela, 1954-
Postavenie slovenského bankového sektora v čase finančnej krízy. Hodnotenie dopadu krízy na bankový sektor ako celok. Analýza zisku bankového sektora, úverov, vkladov, kapitálovej primeranosti, rentability aktív, rentability kapitálu. Vývoj bilančnej sumy a vlastného kapitálu.