Boj s pojistnými podvody se pro pojišťovny stává prioritou - Cigánik, Jan
Nárast poisťovacích podvodov v Českej republike. Možné príčiny nárastu poisťovacích podvodov. Najnovšie trendy v odhaľovaní týchto podvodov. Poisťovacie podvody realizované jednotlivcami ako aj organizovanými skupinami. Spolupráca poisťovní. Spolupráca poisťovne s orgánmi činnými v trestnom konaní.