Kto bude diablovým advokátom? - Mišún, Juraj, 1978-
Nároky na profesionálne vedomosti člena tímu, ktorý musí spĺňať viacero dôležitých predpokladov. Silná osobnosť so zdravým sebavedomím so shopnosťou odolávať stresu.