Asistenční služby pro oblast životního pojištění - Fuchs, Vladimír
Najčastejšie asistenčné služby pre oblasť životného poistenia - balíček služieb z oblasti zdravia a starostlivosti o zdravie klienta a jeho rodiny, z oblasti osobnej asistencie, sociálnej asistencie a starostlivosti o domácnosť. Výhody asistenčných služieb. Úloha klienta v systéme verejného zdravotného poistenia. Dôveryhodný vzťah medzi komerčnou poisťovňou a klientom.