Hľadáme nového zamestnanca - Horáková, Dana
Výber nového, vhodného zamestnanca podľa dôležitých a všeobecne platných pravidiel. Zmena pravidiel v priebehu výberového konania. Pracovné ponuky a kvalita žiadostí o prácu.