Etika v podnikaní - Boriková, Jana
Aplikovanou etikou nazývame spôsob zachovania vopred zadaných princípov a pravidiel v obchode. Etika ako súčasť každého podnikania. Zisky z podnikateľskej aktivity, kde bola porušená etika.