Nůžky mezi státy EU se rozevřely! Budoucnost přináší obavy - Pikora, Vladimír
Tretina štátov eurozóny na pokraji bankrotu. Ako zadlžovanie štátov začalo. Zadlženosť Českej republiky, Portugalska a Grécka. Veľká nezamestnanosť gréckych mladých ľudí vo veku 15-25 rokov. Roztváranie nožníc v Európe. Pokles ekonomiky na juhu Európy a nárast na severe. Nemecký hospodársky zázrak. Riešenie problémov založené na viere a na číslach. Fiškálna únia ako jeden z návrhov na riešenie problémov v Európe.