Využíváte marketing k podpoře strategických rozhodnutí? - Wroblowská, Zuzana
Strategická úloha marketingu a zlepšovanie pozície firmy pri prenikaní na nové trhy. Štruktúra a znalosť trhu ako faktor úspechu. Využitie a oblasti marketingovej analýzy.