Priority evropského pojišťovnictví pro rok 2012 - Karel, Ondřej
Pohľad späť do roku 2011. Akčný plán Poisťovacej a zaisťovacej federácie CEA pre rok 2012. Implementácia Solvency II do národných právnych predpisov. Zákaz diskriminácie. Revízia právneho rámca pre sprostredkovanie poistenia. Alternatívne riešenie sporov. Garančné systémy. Ďalšie témy v Akčnom pláne.