Prínosy metódy ABC v praxi - Teplická, Katarína
Tradičné kalkulovanie nákladov a aké kroky je potrebné urobiť, aby efektívnosť jednotlivých dimenzií riadenia nákladov vzrástla. Activity Based Costing (ABC) a význam tejto metódy v praxi.