Real convergence trends in Central and Eastern European countries towards Eurozone: time-varying correlation approach - Rozmahel, Petr
Problematika prijatia eura v krajinách strednej a východnej Európy. Pripravenosť kandidátskych európskych krajín prijať euro z pohľadu teórie optimálnych menových oblastí.