Hľadá sa ideálny zákazník - Škutková, Jana
Marketing a nesprávne oslovovanie zákazníkov, ktoré je hlavnou chybou a dôvodom plytvania s prostriedkami v reklame. Pravidlá dodržiavania písania reklamných textov. Starostlivosť o zákazníka.